Newsletter Museu Cinema Etnogràfic

2020mice

Setembre:      Dijous 24 a les 18.00 h.

Sessió del 24 de setembre

 

Sessió presentada per Dominga Blazer,  resident guixolenca i filla del fotògraf holandès Carel Blazer (Amsterdam 1911 - Nimega 1980), un home compromès socialment i política durant la Segona Guerra Mundial, que va formar part del moviment “la fotografia social” de component fortament documentalista centrat en les persones i la seva posició social. A partir dels anys 50 del segle XX es va centrar en la publicitat i la fotografia industrial.

VIDRE (GLASS) de Bert Haanstra, 1958

UN OFICI PERDUT (A LOST KRAFT) de DV Visuals, 2014

Dos documental per a conèixer oficis com el de bufar vidre o fer cordes . Testimonis d'oficis tradicionals que encara es donen avui en la nostra societat, en aquesta edició procedents del país convidat, Holanda.

Octubre:        Dissabte 10 a les 18.00 h.

 

Sessió del 10 d'octubre

SANT FELIU 1965 de Jan Beran i Bozena Beranova

Documental sobre la nostra ciutat realitzat en el marc del Festival Internacional de Cinema Amateur de la Costa Brava en la seva edició de l’any 1965. Una visió des de fora del paisatge urbà i humà del Sant Feliu dels anys 60 que posa també l’accent en allò que atreia una part important del turisme a la costa catalana, les corrides de braus.

 

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia - Places limitades

Informació i inscripció a:

Oficina de Turisme. 972820051

Museu d’Història. 972821575 | museuhistoria@guixols.cat

 més informació a https://museu.guixols.cat

 

En compliment del nou Reglament general de protecció de dades de la Unió Europea (RGPD), li informem que la seva adreça de correu està inclosa en el nostre fitxer, amb la finalitat de seguir oferint-li informació que considerem del seu interés. Si vol deixar de rebre les nostres comunicacions faci clic a cancelar subscripció o comunicant-ho per correu electrònic a l’adreça: museu@guixols.cat . També li informem que aquestes dades no seran cedides a tercers i que pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició davant l’Ajuntament. Més informació sobre protecció de dades a http://ciutada.guixols.cat/dpd