Newsletter Estiu

Viu el patrimoni històric i cultural de la ciutat amb les visites guiades de #elmuseudestiu

#elmuseudestiu

Durant els mesos de juliol i agost, el Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols us ha preparat un programa de visites guiades per descobrir el patrimoni històric, cultural i social de la nostra ciutat.

La majoria de les visites programades són d’accés gratuït, però l'aforament és limitat i, per tant, la inscripció a les mateixes és un requisit imprescindible.

Cada divendres i cada dissabte les visites es faran en llengua catalana, també hi haurà dates concretes en què es faran en llengües castellana i francesa.

Les visites del cicle Medievàlia i la novetat d’aquest any, la guiada Antoni Vidal: Sant Feliu, Marsella i les Antilles són de pagament i tenen un cost de 5,00€.

Inscripcions i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme, al vestíbul del monestir guixolenc -plaça del Monestir s/n- o inscripció per correu electrònic a l’adreça museuhistoria@guixols.cat

Més informació →

Exposicions obertes aquest estiu

Mar, salut i benestar

 

Espai del metge i la salut rural

Juli Garreta: El paisatge fet música

Guíxols: Eines i creences

 

El monestir i la vila

El Salvament Marítim

Més informació →
En compliment del nou Reglament general de protecció de dades de la Unió Europea (RGPD), li informem que la seva adreça de correu està inclosa en el nostre fitxer, amb la finalitat de seguir oferint-li informació que considerem del seu interés. Si vol deixar de rebre les nostres comunicacions faci clic a cancelar subscripció o comunicant-ho per correu electrònic a l’adreça: museu@guixols.cat . També li informem que aquestes dades no seran cedides a tercers i que pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició davant l’Ajuntament. Més informació sobre protecció de dades a http://ciutada.guixols.cat/dpd