Notícies del Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols

CONFERÈNCIA

L’HOSPITAL DE LES BRIGADES INTERNACIONALS NÚM. 4 DE S’AGARÓ

DIVENDRES, 5 D'OCTUBRE DE 2018 | 19:00 hores

ESGLÉSIA DE S’AGARÓ. PUJADA DE L'ESGLÉSIA, 20. S’AGARÓ

LA CONFERÈNCIA “L’HOSPITAL DE LES BRIGADES INTERNACIONALS NÚM. 4 DE S’AGARÓ” ha canviat de localització i ara es farà a l’ESGLÉSIA DE S’AGARÓ. PUJADA DE L'ESGLÉSIA, 20. S’AGARÓ.

Més informació →

CAMINADA

ELS LLOCS VISCUTS PELS BRIGADISTES

DIUMENGE, 7 DE OCTUBRE DE 2018 | 10:00

Passejada pels principal llocs viscuts pels brigadistes, guiats per Esther Bussot, investigadora i Jordi Gaitx, arxiver.
ITINERARI:
10:00h.- Punt de Sortida: Hostal de la Gavina, s'Agaró
10.30 h.- Senya Blanca.
10.55 h.- Hotel s’Agaró
11.05 h.- Taverna del Mar
11.25 h.- Platja de Sant Pol
11.45 h.- Passeig. Casa Patxot
12.30 h.- Cementiri de Sant Feliu de Guíxols

Atenció: Podeu deixar el cotxe a l’inici de la caminada; l’ajuntament posa un servei gratuït exclusiu per als conductors de vehicles mitjançant el trenet turístic que surt de l’estació d’autobusos de Sant Feliu de Guíxols a les 14:00 fins a l’hotel s’Agaró.

Més informació →
En compliment del nou Reglament general de protecció de dades de la Unió Europea (RGPD), li informem que la seva adreça de correu està inclosa en el nostre fitxer, amb la finalitat de seguir oferint-li informació que considerem del seu interés. Si vol deixar de rebre les nostres comunicacions faci clic a cancelar subscripció o comunicant-ho per correu electrònic a l’adreça: museu@guixols.cat . També li informem que aquestes dades no seran cedides a tercers i que pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició davant l’Ajuntament. Més informació sobre protecció de dades a http://ciutada.guixols.cat/dpd