Notícies del Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols

GAUDEIX DEL TURÓ DELS GUÍXOLS

Alerta! Cambiem els horaris de les activitats programades al Turó dels Guíxols! Com sempre a finals d'estiu, concentrem les activitats durant els caps de setmana. Així, encara que hi hagi cole, podreu continuar gaudint de les activitats en família.

Més informació →
 

Les Brigades Internacionals - Memòries i història

A partir del 14 de setembre

Impulsat des de l’Institut d’Estudis del Baix Empordà i el Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols, aquesta tardor a les tres poblacions de la Vall d’Aro (Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro) s’organitzen una sèrie d’activitats per recordar l’hospital de brigadistes internacionals instal·lat el 1938 a la platja de Sant Pol i homenatjar-los. És un programa complet i variat que inclou projeccions comentades, conferències, presentacions de publicacions, i un itinerari que partint de Sant Pol arribarà fins al cementiri de Sant Feliu on alguns d’ells estan enterrats, per celebrar-hi l’acte commemoratiu institucional.
Es tracta d’activitats gratuïtes i obertes a tothom, repartides per diferents espais, algun d’ells vinculat directament amb dependències habitades pels brigadistes, com l’hotel s’Agaró.

 

Més informació →
 

Medievàlia

15 de setembre de 2018 a les 18:30

Visita guiada i musicada

Us proposem un format diferent per gaudir d’una visita especial a l’històric Monestir Benedictí de Sant Feliu de Guíxols En aquesta ocasió, del guiatge sobre la realitat històrica i quotidiana del món medieval i monàstic en tindrà cura l’historiador Jordi Vivó; mentre que el tercet format per Pedro Burruezo, Maia Kanaan i Jordi Ortega posaran les notes musicals al recorregut amb cançons perfumades de sons medievals, moriscos, sefardites… tot inspirant els diferents àmbits de l’edifici per finalitzar a l’Hort del Rector, on l’espai gastronòmic El Ginjoler us oferirà una copa de cava de cloenda al bell entorn dels jardins.

Més informació →
 

Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic a Sant Feliu de Guíxols.

22 de setembre de 2018 a les 20:00

Tinglado del Port

Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic a Sant Feliu de Guíxols. Un cap de setmana ple de projeccions interessants. Al Tinglado del Port aquest dissabte 22 de setembre, us proposem Trobadors de Michel Gayraud .
Versió original en occità, subtitulada en francès i català.

Més informació →
 

Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic a Sant Feliu de Guíxols.

22 i 23 de setembre de 2018 Passi continuat d’11.00h a 14.00h i de 17.00h a 20.00h

Antic Hospital Municipal (c/Hospital, 25-35 Sant Feliu de Guíxols)

Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic a Sant Feliu de Guíxols. Un cap de setmana ple de projeccions interessants. Al Tinglado del Port aquest dissabte 22 de setembre, us proposem Lu païs de las bonas fonts Jean-Pierre Cavaillé, Jean-Paul Faure, Jean-François Vignaud (Durada: 18 minuts) Passi continuat

Més informació →
 
En compliment del nou Reglament general de protecció de dades de la Unió Europea (RGPD), li informem que la seva adreça de correu està inclosa en el nostre fitxer, amb la finalitat de seguir oferint-li informació que considerem del seu interés. Si vol deixar de rebre les nostres comunicacions faci clic a cancelar subscripció o comunicant-ho per correu electrònic a l’adreça: museu@guixols.cat . També li informem que aquestes dades no seran cedides a tercers i que pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició davant l’Ajuntament. Més informació sobre protecció de dades a http://ciutada.guixols.cat/dpd