Notícies del Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols (RECTIFICACIÓ)

 

 
NOTÍCIES DELMUSEU D'HISTÒRIA
 

 

FE D'ERRADES:

Al correu anterior la data de l'activitat Medievàlia: Secrets, música i espiritualitat al Monestir de Sant Feliu de Guíxols està equivocada, l'activitat es durà a terme el 29 de JULIOL al Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

Disculpeu les molèsties.

 

Inauguració de l'exposició "El tren de la modernitat"

 

26 de juny de 2017 a les 19:00

Antic Hospital Municipal

Aquest dilluns, 26 de juny, s’inaugura a Sant Feliu de Guíxols (19h) l’exposició itinerant “El Tren de la Modernitat, 125 anys del ferrocarril entre Girona i Sant Feliu de Guíxols - 1892-2017)”. En aquesta mostra, vuit municipis celebren conjuntament la construcció d’una via de ferrocarril, que actualment és via verda cicloturística, amb una exposició que tindrà caràcter itinerant. En el cas de Sant Feliu de Guíxols, la primera de les poblacions amb l’exposició en marxa, la mostra està a l’Antic Hospital, fins al 24 de setembre. Un cop oberta tindrà un horari continuat de dilluns a diumenge (horaris: laborables d’11 a 13 i de 18 a 20, i festius d’11 a 14 i de 18 a 21h)
Tothom està convidat a la inauguració el dilluns 26 de juny a les 19h, que comptarà amb la presència del regidor de Cultura, Jordi Vilà, el president de l’Associació d’Amics del Ferrocarril de les Comarques Gironines, Ignasi Griñón, el vicepresident de la Diputació de Girona, Fermí Santamaria, i l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas.
A la inauguració a banda dels parlaments, es farà una visita a l’exposició, amb l’acompanyament del seu responsable, Xavier roca. Hi haurà també un petit refrigeri i música al pati del recinte.

més informació

Medievalia

29 de JULIOL de 2017 a les 18:30

Monestir de Sant Feliu de Guíxols

Secrets, música i espiritualitat al Monestir de Sant Feliu de Guíxols

Des del Museu d’Història us oferim un format diferent per gaudir d’una visita especial a ’històric Monestir Benedictí de Sant Feliu de Guíxols, en la que les explicacions no quedaran tancades a la realitat del monestir i dels seus monjos, sinó que “sortiran” al carrer per trobar-se amb la vida quotidiana del món medieval d’aquesta zona empordanesa. El duo format per Pedro Burruezo i Maia Kanaan posaran les notes musicals amb cançons perfumades de sons medievals, moriscos, sefardites… tot descobrint els diferents espais de l’edifici.

Al correu anterior la data estava equivocada, l'activitat es durà a terme el 29 de JULIOL al Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

Disculpeu les molèsties.

més informació