Activitats de Nadal del Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols

 

Aquest Nadal viu les activitats del Museu d'Història...
2016 Taller Nadal facebook
Tallers de Nadal
"Els secrets de la remeiera Remei" i "El mapa de la vida"
27 de desembre de 2016 a les 11:00 i 28 de desembre a les 17:00
Museu d'Història de Sant feliu de Guíxols - Sala Primers Mil·lenis

Aquest Nadal veniu a jugar a la Sala d'Exploració del Museu d'Història, on hi trobareu un espai de tallers i jocs dinamitzats per un educador. Podreu aprendre a fer el famós remei del "Curacops", jugar a ser metges, descobrir com som els humans per dins i fer experiments per a conèixer el nostre sistema digestiu, com funciona el nostre cor, la importància de la higiene dental i moltes coses més.

més informació →
2016 Taller Ibers
Guíxols: Eines i creences
Visita teatralitzada
04 de gener de 2017 a les 11:00 i a les 17:00
Museu d'Història de Sant feliu de Guíxols - Sala Primers Mil·lenis

Animeu-vos a gaudir d'aquesta activitat. Acompanyats per Nesile, una noia ibera, podreu conèixer com era la vida quotidiana a l'època: com vivíen, quines eines feien servir, quins eren els seus ritus o quina era la seva escriptura i com sonava la seva parla.

més informació →
plantes Medicinals
Els usos tradicionals de les plantes de l'Alt Camp
Sr. Xavier Sala i Brúnel
14 de gener de 2017 a les 12:00
Museu d'Història de Sant feliu de Guíxols - Planta 4. Sala Abat Panyelles

Presentació del projecte " Els usos tradicionals de les plantes de l'Alt Camp" acompanyada d'una demostració de remeis tradicionals a càrrec de Xavier Sala i Brúnel, biòleg i president de l'Institut d'Estudis Valencians.

més informació →
 
En compliment de la llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerc Electrònic, i amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caracter personal, li informem que la seva adreça de correu està inclosa en el nostre fitxer, amb la finalitat de seguir oferint-li informació que considerem del seu interés. Si vol deixar de rebre les nostres comunicacions faci clic a cancelar subscripció

MUSEU D'HISTÒRIA

Plaça del Monestir s/n (Monestir)