Invitació Inauguració Exposició Masó: Interiors

 

Entice the open with some amazing preheader text. Use a little mystery and get those subscribers to read through...
161126I NVITACIÓ Masó Interiors
Inauguració de l'exposició sobre l'arquitecte Rafael Masó

Us esperem a les dotze del migdia del proper dissabte al Palau de l'Abat del Museu d'Història per inaugurar aquesta exposició a l'entorn de l'arquitecte gironí Rafael Masó, i fer una visita comentada a càrrec del seu comissari, Jordi Falgàs.
L'exposició proposa un recorregut per l’interior de nou habitatges dissenyats per l’arquitecte Rafael Masó Valentí (Girona, 1880-1935) al llarg de la seva carrera, entre 1907 i 1932. Aquesta panoràmica demostra que un dels aspectes més innovadors de l’obra de Masó va ser el seu concepte de disseny i decoració de la llar, alhora que permet veure l’abast territorial de les seves obres ja que aquestes cases són a Girona, Sant Feliu de Guíxols, Olot, Torroella de Montgrí i l’Estartit. Així doncs, també mostra qui eren els clients i per què van acceptar les propostes modernes de l’arquitecte.

més informació →

 
 
En compliment de la llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerc Electrònic, i amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caracter personal, li informem que la seva adreça de correu està inclosa en el nostre fitxer, amb la finalitat de seguir oferint-li informació que considerem del seu interés. Si vol deixar de rebre les nostres comunicacions faci clic a "Cancel·lar la subscripció"
 

MUSEU D'HISTÒRIA

Plaça del Monestir s/n (Monestir)

  |   Veure'l al navegador